Софийската районна прокуратура повдигна две обвинения на столичния общински съветник и

...
Софийската районна прокуратура повдигна две обвинения на столичния общински съветник и
Коментари Харесай

Волен Сидеров се сдоби с две обвинения от прокуратурата, наложиха му 50 000 лв. гаранция

Софийската районна прокуратура повдигна две обвинявания на столичния общински консултант и водач на АТАКА Волен Сидеров, както и парична гаранция в размер на 50 хиляди лв. оповестиха от прокуратурата.

Едното обвиняване е поради апели за подбудителство на обществото към нарушение на откритите в страната противоепидемиологични ограничения в изискванията на изключително състояние. Освен това на 13 април общинският консултант е попречил да му се връчи призовка.

Второто обвиняване на Сидеров е за отправяне на опасност по отношение на прокурор и проверяващ служител на реда по време на телевизионно предаване излъчено на 13 април, когато заявил  " Правете си сметката, тези, които в този момент се готвите да ми повдигнете обвиняване, какъв брой време ще живеете! " ; " Тези, които сте приели в този момент да действате против мен, няма да ви бъде! ".

Сидеров се яви през днешния ден следобед в Столична дирекция на вътрешните работи, с цел да му бъдат предявени обвиняванията, само че в последния миг още веднъж не изневери на характера си. Той е отказал да представи документите си на входа на столичната полиция и демонстративно си е тръгнал, оповестяват от прокуратурата. Издадена е наредба да бъде доведен наново наложително. 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР